За його словами, необхідно встановити повну заборону на показ можливостей українського військово-промислового комплексу. Про це Романенко написав у себе в Telegram-каналі.

Як приклад він навів сюжет про столичний бронетанковий завод, після показу якого по ТБ цей самий завод був знищений росіянами.

Далі - слова автора без змін:

Володимир Зеленський накажіть заборонити до кінця війни будь-які сливи в ЗМІ про можливості нашого ВПК. Це має бути табу! Юрій Гусєв припиніть займатися піаром! Коли вже до вас дійде, що внаслідок таких дій гинуть люди, а Україна втрачає обороноздатність. Це ж стосується тупорилих журналістів, які бачачи тупорилих чиновників з «Укробоонпрому» могли б самі подумати, що підсвічування призведе до трагедії. Закінчуйте висмоктувати патріотизм з пальця там, де потрібно 250 разів бути обачним. Це жахлива безвідповідальність. Ірина Венедиктова сподіваюся прокуратура разом з СБУ (Служба безпеки України) і Денис Монастірський проведе розслідування про те, які помилки були допущені, що завод на Дарниці злетів у повітря після цього репортажу.

Хто не в курсі. Тиждень тому телеканал 1+1 зняв відео з цеху Київського бронетанкового заводу, де ремонтували трофейну російську техніку, зокрема БМП-3 і танки Т-72Б3. З цього відео досить легко було обчислити місце розташування цеху.

Вранці 14-го квітня росіяни це зробили і виклали точні координати на свої паблики в телеграм з сотнями тисяч передплатників і напевно передали координати "куди треба".

Вночі з 15 на 16 число цех був знищений разом з працівниками, які ремонтували техніку, і самою технікою.

Раніше повідомлялося, що росіяни розстріляли українця за те, що його прізвище Навальний.

Також ми повідомляли, що війська Путіна не можуть почати наступ на Донбасі.

Тим часом у Росії висунули Зеленському дві умови, за яких буде мир.