Уже за тиждень, а саме 24 квітня Україна святкуватиме одне з головних релігійних свят року - Великдень. Відомо, що у найближчі 7 днів не святкують дні святих, не поминають померлих, не проводять вінчання і хрещення - всі обряди в цей період присвячені виключно підготовці до Христового Воскресіння. А от погода, схоже, всіма думками з українським народом, бо "оплакує" тих, хто загинув від жорстокості російських окупантів.

Так, згідно даних Українського гідрометцентру, Україну після Вербної неділі накриють дощі із грозами та буде прохолодно.

Так, в Україні в понеділок, 18 квітня, очікується погіршення погоди. Українців чекає штормовий вітер, заморозки, ще й дощі пройдуть по усій території країни.

Температура повітря в західних областях вночі опуститься до позначки -1...-3 градусів. Водночас в центральних і північних областях стовпчик термометра покаже від +2 до +5 градусів, на півдні - +4 ...+6 градусів, а на сході +6 +9 градусів.

Вдень же в північних, західних і центральних областях повітря прогріється до +5.... +8 градусів, у південних - +9...+12 градусів. Найтепліше буде на сході України - від +8 до +15 градусів.

У вівторок, 19 квітня, дощі пройдуть по всій Україні, у північних та східних, а також Харківській, Дніпропетровській та Полтавській областях – з грозами. Вдень прогнозується +5-19 градусів, вночі – від -2 до +9 градусів.

У середу, 20 квітня, дощова погода збережеться на більшій частині українських територій, але на частині країни буде сухо. Температура повітря почне підвищуватися - вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 7 до 16 градусів тепла, вночі прогнозується від 0 до +12 градусів.

У четвер, 21 квітня, на більшій частині України знову буде дощ, опадів не очікується лише у Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях. Вдень повітря в Україні прогріється від 9 до 15 градусів тепла, вночі прогнозується від 3 до 7 градусів з позначкою "плюс".

Раніше Hyser писав, що росіяни розстріляли українця за те, що його прізвище Навальний.

Також наш портал повідомляв, що відома українська телеведуча втратила власний будинок.

Нагадуємо, Приват24 не працюватиме. Що потрібно знати