Всього два дні тому російський опозиціонер у вигнанні Олексій Невзлін заявив, що за провал війни на Україні Кремль вже заарештував 20 генералів Міноборони Росії. А все через розкрадання 10 мільярдів доларів, виділених Володимиром Путіним на підготовку бліцкригу. І ось сьогодні, 16 квітня, стало відомо про незавидну долю верхівки Чорноморського флоту.

Так, стало відомо, що депутати "Єдиної Росії" зажадали від Путіна відсторонити і помістити під домашній арешт командувача Чорноморського флоту адмірала Ігоря Осипова, командувача ЮВО генерала армії Олександра Дворнікова, головнокомандувача ВМФ Росії адмірала Миколи Євменова. Саме на цих людей депутати поклали відповідальність за втрату ракетного крейсера "Москва".

У листі нібито сказано, що втрату крейсера "Москва" депутати в РФ розцінюють як "ганьба всієї країни". Саме з цієї причини всі винні повинні бути заарештовані.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву фракції партії"Єдина Росія".

Однак, після полудня 16 квітня на сайті партії "Єдина Росія" з'явилася заява про те, що дана інформація не відповідає дійсності.

Зазначимо, що загибель ракетного крейсера "Москва" в результаті успішної операції Збройних Сил України стала суттєвою військовою втратою Росія, яка однозначно вплине на весь театр бойових дій.

Раніше Hyser писав, що генерал розповів, через скільки місяців закінчиться війна.

Також наш портал повідомляв, що кораблі НАТО зайшли в Балтійське море. Паніка в Кремлі.

Нагадавши, український БТР знищив вогнем російський танк. Відео