Після того, як російська православна церква благословила російських солдатів на звірства, зґвалтування і садизм щодо мирних українців, деякі священики УПЦ МП не витримали і зреклися цієї церкви.

Як повідомляє BBC, одним з таких священнослужителів є отець Микола Плужник з Чугуєва, що в Харківській області.

Після вторгнення російської садистської армії в Україну священику довелося залишити рідні місця і терміново перебиратися в більш безпечну західну частину нашої країни.

За словами отця Миколи, він особисто бачив, як загинула жінка, яка готувала їжу для церкви і її син в інвалідному візку, потрапивши під обстріл російських нелюдів.

"Чудова жінка, яка готувала в нашій церкві, і її син, який був в інвалідному візку, загинули, коли артилерійський снаряд потрапив в їх квартиру. Я знаю ще кількох наших парафіян, які загинули", - розповідає священик.

Після вторгнення путінських військ в Україну він подав заявку на вступ до Української Православної Церкви і досі не може забути ті звірства, на які російських солдатів благословила російська православна церква на чолі з Кирилом.

Він каже, що багато побратимів-священиків, які пішли за патріархом Кирилом в Москві, роблять те ж саме через позицію церковного лідера щодо війни.

"Патріарх Кирило благословив російську армію і благословив війну. Не тільки він, а й більшість священиків Московського Патріархату, в тому числі і ті, які мають українське коріння. Я був в шоці", - розповідає Микола Плужник.

Раніше ми писали: Так зустрічають Україну і так проводжатимуть труну Путіна: Європа вже святкує.

Також повідомлялося, що Путін розправився з Януковичем. Вітя тепер звичайний бомж.

Тим часом, стало відомо, що дружина Медведчука Оксана Марченко вже не в собі і помітно збожеволіла. Хто б міг подумати, що вона доведе себе до такого стану.