Всі погодяться, що поразка флагмана ЧФ РФ крейсера "Москва" українськими ракетами Нептун 13 квітня 2022 року стало однією з найяскравіших подій російсько-української війни. Ще б пак, " Москва "була гордістю флоту Росії і самим" престижним " кораблем, що брали участь у війні проти України. А тепер він спочиває на дні Чорного моря і це дуже злить російське керівництво.

Російська армія зазнала в Україні втрат більше, ніж у двох чеченських війнах, і ніж СРСР за 10 років в Афганістані, а США - за 20 років в Іраку. І тим не менше Росія не покидає своєї ідеї про "денацифікацію" України.

Більш того, країна-агресор РФ погрожує збільшити число і масштаби ракетних ударів по об'єктах в столиці України Києві. Такими діями Москва нібито має намір відповісти на" теракти " на території Росії.

З відповідною заявою, яку в п'ятницю, 15 квітня, поширили росЗМІ, виступило російське міністерство оборони.

При цьому українська розвідка раніше неодноразово вже попередила, що Кремль готує цинічні провокації на своїй території з метою звинуватити Україну. Так, обстріл селища Климово в Брянській області РФ пропагандисти вже назвали "атакою з боку України".

Не виключалися терористичні акти спецслужбами РФ в житлових будинках росіян, лікарнях і школах.

До речі, сьогодні, 15 квітня 2022 року по об'єктах Київської області російські війська завдали три ракетних удари. Про це в ефірі Всеукраїнського телемарафону вже повідомив голова Київської обласної Військової адміністрації Олександр Павлюк.

Військовий також вважає, що Росія може повернути свої ударні угруповання військ у напрямку Києва.

З цієї причини Павлюк закликав жителів Київщини відкласти своє повернення в область"на більш спокійні часи".

Раніше Hyser писав, що при атаці росіян дівчинка залишилася без ніг. Хлопчик позбувся руки.

Також наш портал повідомляв, що Українська чемпіонка ошелешена цінами на житло в Закарпатті.

Нагадавши, він сказав свої останні слова по рації. Україна не забуде цього крику Героя...