Минув тиждень після моторошного злочину росіян на вокзалі в Краматорську, коли військові вдарили по мирних жителів, які чекали евакуації з Краматорська, ракетою з цинічним написом "За дітей". У Дніпровській лікарні лікарі показали іноземним журналістам ціну війни в Україні-дітей, які втратили близьких і кінцівки під час вибуху на вокзалі в Краматорську.

В результаті ракетного удару РФ по Краматорському залізничному вокзалу (Донецька область) деякі постраждалі діти отримали важкі травми. Троє неповнолітніх пацієнтів, які пережили ампутації, перебувають у лікарні в Дніпрі.

Пацієнтів показали в сюжеті британського телеканалу Sky News. Журналісти зазначили, що обличчя дітей приховали і не інтерв'ювали їх, щоб не піддавати ще більшим стражданням.

Одна з постраждалих в результаті ракетного удару по вокзалу-10-річна Яна. Вона залишилася без ніг, а також без мами.

12-річна Катя отримала серйозне пошкодження ніг, але кінцівки лікарям вдалося врятувати. Мама дівчинки під час атаки загинула.

Неповнолітній Андрій також був на станції, намагаючись врятуватися від війни. Після російського удару по мирних людях хлопчик залишився без руки.

Іноземні журналісти вказали, що зараз дітям допомагають медики. Пацієнти перебувають у лікарні лише у відносній безпеці. Так, вікна цієї Дніпровської установи заклеєні і укріплені на випадок ворожих ракетних ударів.

Раніше ми розповідали, як приготувати справжню паску: рецепт, який зберігається поколіннями.

Нагадавши, у мережі показали фото і Відео зі зруйнованого Маріуполя: порожнеча, розруха і пекло...

Тим часом, за словами радника глави офісу президента Олексія Арестовича, найближчим часом Україну чекає "приємний сюрприз".