Військовий експерт Олег Жданов прогнозує, що Путина просто так не зупинить вторгнення в Україну. За словами Жданова, російського президента може зупинити тільки повний розгром його армії.

Про це він заявив в інтерв'ю Оглядач.

"Зупинить тільки повний військовий розгром. Справа в тому, що керівник Кремля не змінився. Він живе у своєму ілюзорному світі. Так, він знає, що втрати величезні. На початку війни, за інформацією з різних джерел, на одній з нарад, коли Герасимов повідомив Путіну про втрати, той нібито сказав: "навіть 30-50 тисяч втрат – ніщо в порівнянні з тією ціною, яку ми отримаємо в результаті перемоги", - заявив Жданов.

У той же час, за словами експерта, в російському гнештабі все ж є офіцери, які намагаються пояснити Путіну, що крах всієї армії РФ вже не за горами, пора зупинитися.

"До речі, є інформація про те, що в російському Генеральному штабі розсудливі офіцери намагаються донести до вищого керівництва Росії, що якщо зараз не зупинити спробу другого наступу, можна втратити всю боєздатну частину збройних сил РФ. Росія може залишитися без армії", - зазначає Олег Жданов.

Нагадаємо, після удару ЗСУ по "Москві" росіяни почали відступ. Подробиці.

Тим часом Данилов розповів про бої під офісом Зеленського: "не хочу говорити, скільки полягло".

Також ми писали, що Невзоров розповів про двійників Путіна: "Дико боїться замахів, боїться своїх снайперів...".