Окупаційні війська Путина будуть повністю розгромлені через кілька місяців. Для цього Україні достатньо отримати важкі озброєння від Заходу.

Про це в інтерв'ю Оглядач заявив військовий експерт Олег Жданов.

"За кілька місяців армія РФ в Україні може бути розгромлена повністю. Справа в тому, що наявність сучасних озброєнь або достатньої кількості озброєнь в нашій армії може кардинально змінити хід подій на нашу користь.

Ми і так примудряємося тим озброєнням, яке маємо, громити ворога. А якщо нам дадуть зброю в необхідній кількості і більш сучасному, ми можемо цей процес полегшити для себе. У нас будуть менші втрати, а в масштабах всієї військової кампанії це дозволить набагато швидше виконати завдання розгрому противника", — сказав він.

Жданов також зазначив, що саме розгром російської армії і зупинить Путіна. В іншому випадку, він буде і далі продовжувати бойові дії проти України.

За словами експерта, Путін прекрасно знає про реальні втрати своєї армії. Більше того-він готовий покласти навіть 50 тисяч своїх військових заради захоплення України.

"Зупинить тільки повний військовий розгром. Справа в тому, що керівник Кремля не змінився. Він живе у своєму ілюзорному світі. Так, він знає, що величезні втрати. На початку війни, за інформацією різних джерел, на одній з нарад, коли Герасимов повідомив Путіну про втрати, він нібито сказав: "навіть 30-50 тисяч втрат – ніщо в порівнянні з тією ціною, яку ми отримаємо в результаті перемоги", — сказав Жданов.

Нагадавши, Ватикан хоче помирити Україну і Росію. Роблять хресний хід: Українка і росіянка повинні його очолити. Як вам таке?

Також повідомлялося, що Арестович заявив про те, що Україна має прекрасні можливості удару по Москві, якщо раптом буде удар по Києву.

Тим часом українцям розповіли, як підвищити пенсію. Що потрібно знати.