Фігура Сергія Шойгу в Росії неоднозначна. З одного боку, його багато хто називав наступником Путіна. Ще б пак, він багато років успішно працював на своїх посадах, має майже бездоганну репутацію і практично не брав участь у політичних іграх. З іншого боку - його ім'я все частіше звучить у зв'язку з провалом російської армії в Україні. А останні новини про Шойгу і зовсім шокують.

Так, російський міністр оборони Сергій Шойгу останній раз з'являвся на публіці 11 березня. Крім нього так само таємниче зник з поля громадського зору глава Генштабу Росії Валерій Герасимов. Їх зникнення помітили навіть в США - в Пентагоні заявили, що російські чиновники перестали відповідати на дзвінки.

Сьогодні, 14 квітня 2022 року Про російську роєну "верхівку" вдалося дізнатися цікаву інформацію.

Так, стало відомо, що у глави Міноборони Росії Сергія Шойгу стався великий інфаркт, 20 генералів Міноборони заарештовані, а також незавидна доля одного з соратників Дмитра Медведєва — Аркадія Дворковича, який зараз знаходиться під домашнім арештом і йому ФСБ готує кримінальну справу.

Про це заявив у Twitter проживає в Ізраїлі екс-власник ЮКОСА Леонід Невзлін, заочно засуджений до довічного терміну в Росії, але при цьому зберіг зв'язки з діловими і політичними колами в Москві.

Крім того, підкреслив він, є чутки, що інфаркт у глави Міноборони РФ виник не з природних причин.

"Шойгу вибув з гри, можливо, він стане інвалідом, якщо виживе. У нього стався раптом великий інфаркт, він в реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин", — написав Невзлін в соцмережах.

За його словами, масові арешти пов'язані з "тотальним розкраданням коштів на підготовку українського керівництва і населення до урочистої зустрічі армії визволителів з Росії".

"Генерали всі штабні. Тут все ясно-тотальне розкрадання грошей. Так, з 2014 рік вкрадено близько 10 млрд доларів, виділених Путіним на підготовку бліцкригу", — написав Невзлін.

Зараз цю інформацію перевіряють українські спецслужби.

Раніше Hyser писав, що Олена Зеленська не витримала і зробила заяву щодо росіян.

Також наш портал повідомляв, що Міноборони Росії офіційно погрожує вдарити по Києву. Подробиця

Нагадаємо, сталася трагедія у Alyona Alyona: путінські військові позбавили життя члена сім'ї