Оксана Марченко, яка стала несхожа на себе, зажадала від Володимира Зеленського відпустити її чоловіка Медведчука, нещодавно затриманого СБУ.

З цього приводу вона записала відео, в якому стверджує, що Медведчука затримали незаконно. Якого біса він його носило в українській військовій формі-вона не уточнює.

"Я, Оксана Марченко, дружина народного депутата України Віктора Медведчука, звертаюся до Президента Зеленського. Прошу вас зробити всі необхідні дії для негайного звільнення мого чоловіка, якого незаконно утримує СБУ.

Віктор Володимирович не порушував жодних законів України і не залишав її територію. Він завжди виступав за мир, діалог і злагоду в Україні. І вам, пане Президенте, це дуже добре відомо", - заявила Марченко.

Вона також стверджує, що Медведчука "переслідують з політичних мотивів".

Не так давно ЗМІ повідомляли, що 18 лютого Оксана Марченко покинула територію України і виїхала в Білорусь через прикордонний пункт пропуску в Чернігівській області. Вона переміщалася на автомобілі Toyota в у супроводі ще однієї машини і декількох чоловіків, імовірно, охоронців.

Раньше Зеленський розвеселив жартом про затриманого і скуйовдженого Медведчука. Відео.

Тим часом, Путін зробив заяву про мирні переговори з Україною: "вони зайшли в глухий кут...".

Тим часом США поставили Україні дрони-камікадзе. Відео їх роботи.