Ніхто не стане заперечувати, що диктатура грунтується на страху і брехні. При цьому важливу роль в цьому всьому часто грає пропаганда. У Росії люди, як виявилося, до цього дуже сприйнятливі. Ще б пак, тільки третина росіян має вищу освіту, тому таким людям легко щось "нав'язати", а правду вони Шукати не будуть. Українців теж закликали до" фільтрації " всього, що сказано росіянами.

Так, 9 квітня у своєму Facebook український ведучий Анатолій Анатоліч написав, що не можна вірити нічому, що пишуть в Росії, навіть тим статтям, які складають на підтримку України, так як всі місцеві журналісти в тій чи іншій мірі "на боці зла".

"У Росії не залишилося чесних журналістів. Це просто фізично неможливо. Тому ми повинні розуміти, що всі ліберальні до нас персонажі, як [Ксенія] Собчак Або [Олексій] Пивоваров, все одно на боці зла. Навіть якщо вони трохи на стороні зла, на полшишечки, дуже обережно... Це означає, що цей морок вже торкнувся їх, як Венум, і він вже заразив їх. Не буває трохи", - заявив телеведучий.

На думку українського шоумена, хоч деякі російські медіа-діячі і тримають нейтральну позицію щодо війни, яку Росія розв'язала проти України, все одно вони"на боці зла". Просто роблять це дуже обережно.

Анатолій Анатоліч закликав не вірити нічому, що говорять в Росії, оскільки це точно буде брехня або "підводка до чогось поганого в найближчому майбутньому".

"Коли в лютому з'явилися новини про те, що Україна вирішила напасти на Донбас і несподівано почала бомбити нещасних жителів, всі зрозуміли, що зараз буде жесть з боку РФ. Потім було визнання незалежності (так званих "ДНР"і " ЛНР". - ред. – І війна", - зазначив телеведучий.

Він підкреслив, що з російського боку так відбувається завжди.

"Не вірте Собчак і тому подібним правдолюбам. Вони нас на...бувають", - заявив Анатолій Анатоліч.

Відзначимо, що на сьогоднішній день Анатолій Анатоліч живе у Франції. Він виїхав туди 25 лютого як багатодітний батько. У Анатоліча і його дружини, бізнесвумен Юлії Бойко троє дітей. Пара виховує двох дочок-Алісу (2011) і Лоліту (2013), а 20 липня 2021 року у них народився син Ніл.

Раніше Hyser писав, що не стало відомого екс-нардепа Укаріни. Серце перестало битися на 62-му році життя

Також наш портал повідомляв, що Медведчук затриманий. Переховувався у формі ВСУ. ФОТО

Нагадавши, російські солдати оселилися в дуплі. Фото