Стало відомо, що 11 квітня на 62-му році життя помер колишній народний депутат України Олександр Бакуменко. Він обирався до парламенту восьмого скликання і був заступником Голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Трагічна звістка повідомила прес-служба аграрного комітету, так як Бакуменко регулярно звертав увагу на гострі проблеми сільського господарства України, завжди відстоював інтереси аграрного сектора.

"11 Квітня 2022 року на 62-му році життя перестало битися серце Бакуменка Олександра Борисовича – народного депутата України восьмого скликання, заступника Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, голови ради директорів Асоціації "Союз птахівників України", генерального директора Асоціації "Союз кормовиробників України", — йдеться в повідомленні.

Колектив Комітету Верховної Ради України з аграрної та земельної політики висловив глибоке співчуття рідним і близьким Олександра Борисовича.

Олександр Борисович був відомим і професійним у своїй галузі фахівцем. У 2006 році брав участь у роботі International Poultry Council (США) та національної сільськогосподарської палати України. Також у 2007 році при уряді було створено Раду національних асоціацій товаровиробників, в якій Бакуменко очолював Комітет із захисту внутрішнього ринку.

Раніше Hyser писав, що Путін покарав підривати житлові будинки і школи в Росії

Також наш портал повідомляв, що в Україні хочуть заборонити всю російську музику.

Нагадавши, Путін заявив, що війна в Україні – це "благородна справа. Загрожує досягти цілей