Забезпечення росіян у своїй країні житлом знаходиться на дуже низькому рівні. Ще б пак, що говорити про російську глибинку, якщо, наприклад, чверть житлового фонду Санкт-Петербурга знаходиться в незадовільному технічному стані, а 6,8% - в старому, що являє собою потенційну загрозу життю і здоров'ю жителів. Так що проживання в бочках, времянках або вагончиках для росіян - справа звична. А ось в Україні вони обжилися навіть у дуплі.

Так, стало відомо, що в селі Кандибіно Костянтинівської ТГ Миколаївської області російські військові з "другої армії світу" оселилися в "барлозі", яку вони змайстрували посеред дерев.

Про це повідомив народний депутат Ігор Негулевський на своїй сторінці в Facebook Facebook.

На опублікованих знімках можна побачити що російські загарбники облаштували собі "житло" з сухої трави і гілок.

"Це-дупло. І в ньому жили рашисти. Я зараз не жартую", - повідомив Негулевський.

Він зазначив, що поки окупантів не вигнали українські військові, вони займали позиції в селі Кандибине Костянтинівської ТГ.

"Тобто реально жили в дуплі. Їли тут, спали, все обсирали в прямому і переносному сенсі. Хоча, враховуючи те, що упирі не знають, шо таке унітаз і бояться смарт-пилососів, для них дупло, мабуть, було п'ятизірковим готелем. Рашисти, тепер для вас готель один-кульок для сміття!"- написав нардеп.

Раніше Hyser писав, що Путін наказав підривати житлові будинки і школи в Росії

Також наш портал повідомляв, що в Україні хочуть заборонити всю російську музику.

Нагадавши, Путін заявив, що війна в Україні – це "благородна" справа. Загрожує досягти цілей