Ніхто не стане заперечувати, що якщо у Путіна і була коли або можливість закінчити війну з Україною повним підпорядкуванням країни силою зброї, то тепер вона зникла. Ще б пак, українці гідно дають відсіч російській армії і ніхто не збирається відмовлятися від своєї незалежності. Про те, чи можна "поставити на коліна" Президента Росії Володимира Путіна розповів один з його екс-радників.

Стало відомо, що колишній головний економічний радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов знає секрет, як Україні з вигодою для себе закінчити війну, яку Росія почала 24 лютого 2022 року. Про це чиновник розповів в інтерв'ю для "BBC News - Україна", пише Українська правда.

Так, за його словами, лише "реальне ембарго" на російські енергоносії з боку західних країн може зупинити війну в Україні.

"Якщо західні країни спробують ввести реальне ембарго на експорт нафти і газу з Росії... я б посперечався, що протягом місяця-двох російські військові дії в Україні, ймовірно, будуть припинені. Це один з дуже ефективних інструментів, які досі мають західні країни", - заявив колишній радник Путіна.

Він вважає, що неправильно те, що країни Європи продовжують купувати нафту і газ у Росії, адже цим вони власноруч спонсорують продовження війни.

Андрій Ілларіонов сказав, що Росія "не сприймає серйозно" загрози інших країн щодо скорочення споживання її енергоносіїв.

Він вважає, що Путін був готовий до удару по економіці РФ, що демонструє його пріоритети.

"Його територіальні амбіції, його імперські амбіції набагато важливіше всього іншого, включаючи засоби для існування російського населення і фінансове становище в країні... і навіть фінансовий стан його уряду", - сказав колишній радник Путіна.

Раніше Hyser писав, що російські військові не знають, що таке унітаз. Відео

Також наш портал повідомляв, що в Кремлі вже погрожують НАТО через Швецію і Фінляндію: "безпеки не буде"