Президент Володимир Зеленський попередив, що російські війська готуються до нового удару по Україні, про що говорить скупчення десятків тисяч солдатів і колосальної кількості техніки.

Про це Зеленський заявив в ході звернення до парламенту Південної Кореї.

"На частині нашої території тривають активні бойові дії. Росія готує новий наступ, сподіваючись все-таки зломити наш національний опір. Окупанти сконцентрували десятки тисяч солдатів і колосальну кількість техніки, щоб спробувати завдати нових ударів", – сказав Зеленський.

Український президент також висловив упевненість, що на одній лише Україні ворог не зупиниться – путінська агресія може торкнутися європейських країн.

"Наступні кроки їхнього плану - знищення інших країн. Спроба підкорити й інші сусідні народи. Росія хоче домінувати. І вважає, що може зробити це тільки одним способом: кинути свою армію, виховану в тотальному безправ'ї, на те, щоб знищити все, що дозволяє жити іншим народам", - додав він.

Нагадаємо, раніше голова Луганської обласної Військової адміністрації розповів, як проходитиме вторгнення на Донбас: "десь о 3-4 годині ранку Гради, смерчі, Точки-У".

Також ми писали, що пенсіонерів обрадували квітневим бонусом. Кого це торкнеться.

Водночас за словами експерта, у Путіна вже немає достатньої кількості офіцерів і солдатів. Він кидає останні сили.