Володимир Зеленський переконаний, що Росію можна тільки змусити зупинити війна в Україні. Добровільно путінський режим на це не піде.

Як повідомляє Гордон, про це український президент заявив 11 квітня в ході виступу по відеозв'язку в парламенті Південної Кореї (Національної Асамблеї).

"Це означає, що потрібно зробити ще значно більше і не тільки на державному рівні. Потрібно повністю розірвати зв'язки російських банків зі світовою фінансовою системою, потрібно обмежити російський експорт енергоресурсів, перш за все нафти. Потрібно щоб світові компанії перестали бути спонсорами цієї варварної держави, яка вважає, що має право руйнувати життя народів", – сказав президент України.

Володимир Зеленський в черговий раз заявив про необхідність поставок озброєнь для України.

"Ми потребуємо систем ППО, літаків, танків, бронетехніки, артилерійських систем, боєприпасів. І у вас є те, що може бути незамінним для нас: броньовані машини, протиповітряна, протитанкова, протикорабельна зброя. Коли стоїть питання про виживання у війні, потрібно давати принципові відповіді, потрібно допомагати", - резюмував глава Української держави.

Нагадаємо, російські солдати вже відмовляються йти в наступ і не підкоряються своєму керівництву.

Крім того, ми писали, що астролог попередила: Москву чекає доля Маріуполя. Скоро почнеться.

Тим часом ми показували, що російські окупанти накоїли в квартирах українців. У нас свині чистіше живуть...