Вже весь світ зміг переконається, що рівень жорстокості армії терористів і катів Путіна не знає кордонів. Ще б пак, російські окупанти вбивали, грабували і ґвалтували мирних громадян і, як виявилося, навіть боролися з тим, до чого їх роками насильно схиляли - боролися з вірою.

Мало хто пам'ятає і знає, але в 2004 році під час президентських виборів і в 2006 році під час парламентських виборів "в церквах Московського Патріархату, були розвішені листівки провокаційного характеру і лунала відповідна література". З цього можна зробити висновок, що в Росії церква не має нічого спільного з нашими уявленнями про Бога і віру. Ще б пак, Кирило без віри змушував росіян хреститися, перетворивши Церкву в політичний інструмент.

Ось і не дивно, що російські загарбники в Ірпені спалили тисячі Біблій під час свого перебування в місті, яке супроводжувалося терором місцевих жителів.

Про це передавати спільнота "Записки християнина" на своїй сторінці в Facebook.

"А расейські лже пастиря благословляють цих людей одержимих бісами на таке. Але останнє слово за Богом..",- відзначили це в групі.

У коментарях люди продовжують дивуватися з якою "нечистю" доводиться воювати.

"Ми боремося з темрявою, з нечистю", " фашисти теж колись почали зі спалення книг. І де вони сьогодні?", "Значить це не були християни, а мусульмани, або кадирівці, або вагнерівці. Господи, покарай тих катів!", "Бог паличкою не б'є за це теж прийде Розплата як і за покалічених людей...", "Що робиться....люди добрі... Хто прийшов нас рятувати.... Який жах", "Сатана воює бо відчуває свій кінець", " як рука піднялася щоб таке робити?",- коментують користувачі.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ знищили велику колону ворога разом з живою силою.

Також наш портал повідомляв, що у Києві хочуть перейменувати 5 станцій метро. Список нових назв.

Нагадавши, Зеленський попередив про можливість нових атак