Найпотужніше битва за Донбас може початися рано вранці. При цьому, буде використана артилерія і авіація. Вже потім в бій підуть танки і піхота.

Таким прогнозом в інтерв'ю Українській правді поділився голова Луганської Військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Я думаю, що буде щось на зразок такого: десь о 3-4 годині ранку почнеться масований артобстріл. Будуть задіяні міномети важких і великих калібрів, артилерія, Авіація, РСЗВ, "Град", "Смерч", "Ураган", "Точка-У", "Точка-В". Все, що у них є, вони використовують. Це триватиме кілька годин саме на території Донецької та Луганської областей, а потім вони підуть у наступ величезною кількістю танків, піхоти", — зазначив Гайдай.

Він також засумнівався, що з Росією можливі нормальні мирні переговори. За словами Гайдая, Путін просто ненавидить Україну і навряд чи сяде за стіл переговорів.

"Ніколи. Тому що це для нього буде ганьба. Він піде до останнього. Просто він всією душею, всім серцем нас ненавидить, тому що він намагався побудувати якусь свою Північну Корею, а ми вийшли з його системи координат. Ще й мали можливість що-небудь заперечувати йому. Тому цей напад прогнозований", - заявив Гайдай.

Раніше міністр закордонних справ України Кулеба заявив, що битва за Донбас нагадуватиме Другу світову.

Також ми писали, що Український офіцер підірвав себе, щоб стримати ворога. Встиг сказати останні слова.

Тим часом повідомлялося, що Зеленський зустрінеться з Путіним після поразки Росії. Вже зробили заяву.