На сьогоднішній день від російських окупантів повністю звільнені Житомирська, Київська, Чернігівська та Сумська області України і там починається процес відновлення. Ось тільки не всі в офісі Президента впевнені, що на цю територію російські війська не повернуться.

Так, в ефірі Всеукраїнського телемарафону, відповідаючи на запитання за якими напрямками найближчими днями можна очікувати ймовірних атак на Україну, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що не можна виключати Київ і Одесу як ймовірні напрямки наступних ударів російської армії.

За його словами, Київ і Київський напрямок цілком реально можуть стати "наступним етапом" атак для угруповання військ РФ в Білорусі.

Крім того, Вадим Денисенко заявив, що окупанти можуть рушити і на Одесу, але всі ключові бойові дії будуть зосереджені на сході України.

"Основна військова історія і стратегія Росії – це Донецька і Луганська області", – сказав Денисенко.

Пріоритетними напрямками залишаються Попасна та Рубіжне на Луганщині, а також Маріуполь на Донеччині, який продовжує мужньо відбивати агресію. Це також напрямок на Слов'янськ-Краматорськ, додав радник глави МВС.

Окремо Денисенко нагадав, що раніше росіяни змінили загальне керівництво своїми воюючими в Україні військами для того, щоб спробувати більше скоординувати дії російських військ.

Таким чином, тепер війська Росії в Україні очолює генерал Олександр Дворніков, у якого великий досвід російських операцій в Сирії.

"У цьому є великий плюс, тому що вони (росіяни – ред.) визнали, що вони дійсно провалили повністю всю українську операцію. З іншого боку, подивимося, що буде робити цей двірників на території України", - сказав він.

Раніше Hyser писав, що у мережі порівняли Батьківщину-Матір в Україні і в Росії.

Також наш портал повідомляв, що росіяни в Чорнобилі зняли фари з музейної машини і розбили скло.

Нагадавши, 9 травня Москва отримає 20 тисяч чорних мішків. ЗСУ потужно відбиває наступ Путіна