У Росії почали шукати винних у поразці путінської армії. У СІЗО вже опинився керівник Федеральної Служби безпеки Сергій бесіда.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на журналіста Андрія Солдатова, який висвітлює діяльність російських спецслужб.

"Генерал-полковник Сергій бесіда вже не під домашнім арештом, а переведений в СІЗО Лефортово. Його справою займається Головне військове слідче управління СК.",- зазначає він.

11 березня стало відомо, що президент РФ Володимир Путін через невдалу військову кампанію в Україні шукає крайніх: керівника відділення зовнішньої розвідки ФСБ Сергія бесіду і його заступника Анатолія Болюха заарештували.

Тоді Солдатов був першим, хто повідомив про домашній арешт бесіди.

Тепер в інтерв'ю журналістам Солдатов нагадав, що під час Майдану 2014 року бесіда була в Києві і повинна була утримати Віктора Януковича при владі – але не змогла.

У 2022 році через півтора тижні після початку війни бесіду посадили під арешт, претензії до нього різнилися від поганої розвідувальної інформації до неправильного використання бюджетних коштів, які були виділені на підривну роботи на території України.

Раніше повідомлялося, що Арестович попередив українців про ще одну війну, яка буде зовсім скоро.

Також ми писали, що путінські військові перевозять в РФ машини, які вони вкрали в Україні.

Тим часом, британська розвідка попередила про ще більш варварську атаку Росії.