Олександр Григорович шанує красу, у нього відмінний смак на жінок, спостерігати за появою і розквітом його фавориток — одне задоволення.

Незважаючи на 67-річний вік, навколо персони Олександра Лукашенка регулярно виникають чутки про його коханок. Він, виявляється, фанат конкурсів краси і справжній цінитель білоруських селебретіс. Про це пише ТСН.

Так, в 2007 році білоруському диктатору приписували роман з естрадною співачкою Іриною Дорофєєвою.

Вона починала кар'єру в ансамблі "Вераси" під керуванням Василя Раінчика і в 94-му році стала його солісткою. Через два роки перейшла в оркестр під керуванням Михайла Фінберга, де також виконувала соло. А потім почала працювати з продюсером Юрієм Савошем, в 1996 році її почали розкручувати як солістку.

Вона була поруч з Лукашенком в Сочі, її бачили в резиденції Лукашенка під час "Слов'янського базару". Але вона офіційно не підтверджувала їх романтичні стосунки.

Ще однією представницею Мельпомени, що потрапила в поле зору Лукакшенка, стала Марта Голубєва, актриса Купаловського театру. Саме вона в 2008 році танцювала з президентом на святковому концерті 3 липня — в День незалежності країни. Тоді їй якраз виповнилося вісімнадцять. А на конкурсі "Міс Білорусь-2016" саме Марта сиділа по праву руку від глави держави.

До речі, на тому ж конкурсі " Міс Білорусь-2016 "по ліву руку від Олександра Лукашенка сиділа ведуча" Белтелерадіокомпанії " Поліна Шуба. Раніше вона вже з'явилася разом з Лукашенком на матчі чемпіонату світу з хокею в Мінську. А 28 грудня 2019 року на першому в Білорусії Віденському балу Олександр Лукашенко танцював з нею вальс.

Ще подейкують, що у президента Білорусії були романтичні стосунки з Міс Росії та Європи Світланою королевою. Її нібито навіть "засікли" в його резиденції, де вона провела цілий день.

Також Лукашенку приписують романи з моделлю Дашею Шманай і телеведучою і Міс Білорусь Марією Василевич. Саме Василевич останнім часом часто бачили поруч з "бацькою" на хокейних баталіях. А в 2019-му Марію нагородили премією за внесок у розвиток культури.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ зуміли звільнити від російських нелюдів чергову область України.

Також ми писали, що у Москві поховали ненависника України Жириновського. Його навіть винесли в закритій труні. Відео.

Нагадавши, Путін не знаходить собі місця: Україна отримає тисячі Джавелінів, Стінгерів і дронів-камікадзе.