З кінця жовтня 2021 року Росія стягувала війська до українських кордонів, ось тільки близько 90% тих військових формувань вже немає в живих. Ще б пак, кадирівці, мордовці і навіть поплічники диктатора Асада кількістю понад 18 тисяч осіб вже стали в Україні "вантажем 200". При цьому Росія шукає все нове і нове гарматне м'ясо.

Записи розмов російських військових від СБУ показують моральний стан всередині армії РФ - там воювати не хочуть, так як Кремль приховує реальні цифри втрат. Ось і залишилося тільки залучати зеків і жителів країн Близького Сходу.

Днями стало відомо, що в армію Путіна була розпочата прихована мобілізація резервістів і вербування так званих "добровольців". Крім того, в Україну було вирішено відправити найманців з самого жебрака регіону РФ – Туви, щоб вбивати і мародерити.

При цьому їх форма і Екіпірування дійсно вражає-замість гомілок у них гумові чоботи.

Про це писати Телеграм-канал НП Україна війна.

Більш того, навіть такого "елітного" спорядження вистачило не для всіх.
Екіпіровані тільки ті, хто стоять попереду, позаду них люди в звичайному цивільному одязі.

"Зверніть увагу на форму і екіпіровку. Гумові чоботи. Берц для них не знайшлося. Або навіть не передбачається. Це найбідніший регіон Росії, її столиця Кизил вважається найнебезпечнішим містом величезної країни з найвищим рівнем вбивств на сто тисяч населення. Жебраки, декласовані, просочені алкоголем люди, які вважають вбивство нормою. Для них війна це як шанс, тому що зараз їм дозволено те, за що раніше їх відправляли за грати. І саме такі персонажі стануть основним людським резервом окупантів", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що Тува - Регіон, "лідируючий" відразу в декількох анти-рейтингах: найбідніший, один з найбільш забруднених, з дуже високим рівнем безробіття і злочинності.

Ще б пак, в 2020 році столицю Туви, Кизил, офіційно визнали найнебезпечнішим містом Росії з найбільшою кількістю вбивств на душу населення.

Але ж це батьківщина самого Сергія Шойгу.

Раніше Hyser писав, що Лукашенко розповів, як врятував білорусів, але цього ніхто не побачив.

Також наш портал повідомляв, що російські військові розстріляли екс-коханого Регіни Тодоренко, хоч той не був військовим.

Нагадавши, заарештовано все майно дружини Медведчука.