Він консультує як успішних бізнесменів, так і звичайних домогосподарок, а ще часто організовыает паломництво до Індії. Ще б пак, адже саме там Олександр Беспалов довгий час жив у монастирі, отримав посвячення і тепер за допомогою отриманих знань допомагає людям. Він і для України склав гороскоп і вказав на вирішальну дату в квітні, коли війна в країні піде на спад.

Відомий астролог Олександр Беспалов склав гороскоп для України на квітень 2022 року і назвав вирішальну дату в квітні, коли війна в Україні піде на спад.

Так, на його думку, 7 квітня-ключова дата, яка вплине на хід війни в Україні, пишуть Факт. У цей день завершиться з'єднання Марса і Сатурна. Марс символізує агресію, а це означає, що після цієї дати ескалація піде на спад.

«У 1939 році, коли було з'єднання Марса і Сатурна, почалася Друга світова війна. Така ж комбінація супроводжувала розпад Радянського Союзу і Карибську кризу»— - розповів астролог.

Однак з 8 по 12 квітня відбудеться ще одне загострення. Але цього разу не на фронті, а в суспільстві. Астролог не виключає, що невдоволення може сприяти угоді з ворогом, від якого той отримає переваги. Найближчі три місяці обіцяють бути важкими для всіх українців.

"У квітні нас також чекає транзит Сатурна в Козерозі... Сатурн - це повелитель карми, владика карми. Він знаходиться в Козерозі до 29 квітня 2022 року»— - розповів астролог і додав, що в цей же період роком раніше людей по всьому світу косила пандемія коронавірусу.

Раніше Hyser писав, що Дмитро Комаров показав знищене росіянами село.

Також наш портал повідомляв, що Росія розпадеться на 4 окремих області: астролог розповів, що буде після перемоги України.

Нагадавши, у Пентагоні заговорили про перемогу України: "Путін нічого не зміг досягти..."