2 квітня жителі Ворзеля Київської області вперше побачили українських військових після місяця окупації. Вони плакали, так як останній місяць їхнього життя був справжнім пеклом. Ще б пак, російські окупанти спалювали людей, вбивали і їли собак, грабували будинки. Постраждав від їх безчинства і український чемпіон світу з боксу Олександр Усик.

Так, будинок чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO і IBF Олександра Усика в Ворзелі став тимчасовим притулком для російських окупаційних військ, які господарювали в передмісті Києва до відступу. Після звільнення Київської області від ворога в Мережу потрапило відео з тим, як виглядає будинок сім'ї боксера після того, як в ньому побував "русский мир". Про це написало видання Сьогодні.

Так, на кадрах дуже добре видно, що росіяни пошкодили паркан, знищили акуратний газон гусеницями танків, які стояли тут же, зламані кущі і дерева. На веранді видно порожні пляшки з-під алкоголю, розбитий посуд, розкидана шкаралупа яєць та інші сліди застілля.

Сам будинок, якщо судити по запису, істотних пошкоджень не отримав.

До речі, на хвіртці і паркані окупанти залишили свої символи V і Z. Зазначимо, що символ Z є знаком так званої "спецоперації", через що вже заборонений багатьма країнами.

На момент появи окупантів Олександра, який вступив до лав Київської тероборони, вдома не було. Зараз чемпіон знаходиться в Празі, де готується до матчу-реваншу з Ентоні Джошуа. Його сім'я-поруч з ним.

Читайте також: