Йде 42-й день повномасштабної атаки Росії на Україну. При цьому складається враження, що армія Кремля прийшла на Україну не з завданням по "звільненню російськомовного населення", а з чіткою вказівкою вкрасти все, що тільки зможуть відвезти.

І правда, серед найпомітніших військових злочинів, які російські окупанти повсюдно здійснюють в Україні-кричуще мародерство величезного розмаху.

Так, рахунок прикладів грабежів, що здійснюються російськими солдатами в Україні, йде на сотні. Один з таких "асвабадітелей" днями потрапив у полон.

Про це в Facebook повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва. Вона також показала фото злочинця і награбоване ним майно.

Мародером виявився лейтенант Горовенко Денис Володимирович, командир взводу мотострілецької роти військової частини 71 718 (70 МСП 42 дивізії 58 армії ЗС рф). Стало відомо, що напередодні полону він з гордістю у своїх повідомленнях заявляв, що прийшов в Україну вбивати "Біндер".

Серед награбованого-кілька телефонів, золоті прикраси (Хрестики, кільця і ланцюжки), годинник, велика кількість радянських монет, а також лак для Нігтів, Блиск для губ, туш для вій і дитячі шпильки.

Журналістка не виключила, що заради " трофеїв "військовий" другої армії світу " міг і вбивати українців.

"Накрало для своєї баби телефонів, золотих хрестиків і кілець. Вкрало бюджетну туш для вій і С * ка-дитячі шпильки! Напевно, когось і вбило за всі ці подарунки для самки", - зазначила вона.

Українці в коментарях не приховували ненависті до цього персонажа "другої армії світу":

  • "А він у полоні чи здох?";
  • "Прострілити яйця і хай корчиться сука в полоні. Жоден лікар не спасе і не будуть плодитися тварі";
  • "Колись, на початку 90-х, трапилася на очі назва (російською) дипломної роботи в Київському (тоді ще державному) університеті імені Тараса Шевченка: "Офіцерська честь як феномен (російської?) моральнісної свідомості". Так оце ж вона і є, офіцерська честь у сучасній Ерефії. Лейтенант, не рядовий і не сержант!";
  • "Яке ж геть нице!";
  • "Смороду все життя живуть у говніщі.Їх народжують в алкогольному угарі, вони побачили можливість наморадьоріті у чужій країні і за весь цей крам, хтось ввідав життя. Горіти вам в пеклі до сьомого покоління";
  • "Скубеевой хвостатій кобилці резіночку нехай подарує на пам'ять від постановочних убієних людей!Горіти тобі в пеклі!".

Читайте також: