Кондиціонери, аккамуляторы, Рибальські приналежності, музичні колонки, електросамокати, телевізори і м'ясорубки – це лише мала частина того, що з собою забирають російські військові, обкрадаючи будинки мирного населення України. Вже відомо, що багато з цих речей виїхали в Росію, а саме в Уссурійськ, Біробіджан, Читу, Ангарськ, Гірник, Рубцов, Новосибірськ, Ульяновськ і Москву на радість родичів окупантів, які теж не гребують краденим. Ось тільки білоруські "партизани" починають розкривати імена і телефони російських одержувачок, а також їх чоловіків-мародерів.

Російські окупанти-мародери відправляють награбоване, яке вони попередньо вивезли в Білорусь, додому через кур'єрську службу СДЕК.

Білоруси отримали записи з камер російської кур'єрської служби СДЕК і особисті дані мародерів. Завдяки цьому стало відомо, що і куди надсилали російські окупанти, а також їхні мобільні номери.

Цим скористався пранкер Євген Вольнов.

Так, в мережі з'явилося аудіо розмови з російським окупантів Миколою Степановим, який відправив з Білорусі в Уссурійськ 140 кілограмів запчастин і кондиціонерів, вкрадених в Україні.

Вольнов подзвонив російському мародеру під виглядом працівника транспортної компанії, за допомогою якої Степанов відправив награбоване з Білорусі в Росію.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика. 18+

Читайте також: