Все почалося з того, що 25 лютого Микола Басков, який, до речі, є народним артистом України, заявив, що Путін в Україні проводить "миротворчу операцію", результатом якої буде кінець геноциду російськомовного населення. Також він написав, що"Росія воен не починає, Росія їх закінчує". Така Громадянська позиція до глибини душі обурила українську телеведучу Машу Єфросиніну.

Так, Українська знаменитість телеефіру Маша Єфросиніна продовжує відстоювати інтереси своєї країни і намагається розповісти правду про війну в Україні якомога більшій кількості людей.

Днями знаменитість емоційно прокоментувала пост російського співака-пропагандиста Миколи Баскова, де він заявив, що" українська система побудована на брехні і збоченні", а"російське життя – на правді і прагненні до справедливості".

"Послухай, басків, натерте, ти, і відполіроване очко, не смій ніколи писати, що ми братський народ. Україна живе у брехні і збоченнях? Брехня-це коли тобі забороняють вийти на площу з плакатом, дають 15 років за слова "Ні війні". Брехня і збочення – це коли дітям у школах забороняють обговорювати війну і навіть говорити це слово", – емоційно звернулася до співака Українка.

Крім того, Єфросиніна назвала путініста і його однодумців- "огидними тварюками", які транслюють шизофренічні ідеї.

Також телеведуча перерахувала такі "збочення" громадян РФ, як: "викладання" школярів в букву "Зю", страх матерів полонених загарбників за Росгвардии, крадіжку жіночої білизни російськими окупантами, фейкові відео з України, які транслюють на ростб, цинічні прохання вкрасти в Україні шуби і прикраси, які не раз чули в перехоплених розмовах ворожих солдатів з їх дружинами і т. д.

Читайте також: