Ізраїльсько-російський підприємець і громадський діяч Леонід Невзлін вважає, що у Путина міг бути рак простати, через що він міг перенести операцію.

Як повідомляє Главред, про це Невзлін розповів в інтерв'ю на YouTube, ґрунтуючись на професійній думці лікарів, яким він довіряє.

"Судячи з усього, на їхню думку, Володимир Володимирович дуже довго перебуває під дією стероїдів. Це може бути онкологія, а стероїди використовуються, щоб не було рецидиву. Існують різні варіанти, в тому числі – рак щитовидної залози. Може бути і рак простати, який кілька років тому вирізали, а тепер підтримуються курсами стероїдів", – сказав він.

За його словами, дію препаратів лікарі бачать і в зміні ходи Путіна, погіршенні стану його шкіри і проблеми з психікою, які, за їхніми словами, виникають після тривалого лікування.​

"Людина впадає в агресію, стає дуже дратівливою, важко стримується. Він дійсно повинен бути в бункері, тому що його імунітет дорівнює нулю. Будь-яке захворювання: вірусне або бактеріальне може призвести до трагічних наслідків дуже швидко", – додав Невзлін.

Читайте також: