Ось уже 40-й день Росія продовжує війну проти України попри втрати у техніці та живій силі. І справді, армія Путіна за весь цей час не досягла жодного стратегічного успіху і жодної стратегічної переваги. Більше того, російські солдати їхали на Україну з впевненістю, що тут їх населення зустрічатиме квітами та хлібом-сіллю, а в реальності цигани крадуть танки на металобрухт, а сільські бабусі труять хлопців російських пургеном на пиріжками з ядом. І це, погодьтесь, дуже виснажує морально.

Так вже сталося, що російські військові їхали в Україну за званнями "героя РФ", а повертаються назад "грузом 200", без кінцівок і без високих посад. У Генштабі кажуть, що втрати російської армії за час війни вже перевищують 18 тисяч чоловік і це лише вбиті, не рахуючи поранених.

Про те, що частина російських військових вже не вірить в жодну перемогу Путіна, свідчать нові розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Так, один із російських військових розповідає своїй сестрі про командира власної бригади. Зі слів чоловіка виходить, що високопосадовець хотів отримати медаль, але через шалені втрати його взагалі зняли з посади.

Рашист підкреслює, що їх ніхто не цінує і використовують як гарматне м'ясо: "Некоторых людей, вообще раскидали, как приманку, бл*. Туда их кинули, их въеб*ли, а другие проехали, бл*".

Загарбник резюмує: ситуація для рашистів критична і їхня бригада знову "опозорилась".

Наостанок сестра саркастично "підтримує" брата: "Ну че ты, бл*, не поехал в госпиталь? Сказал бы, нах*, прилетело в голову, и все, уехал бы уже давно. Получил бы медаль, герой России, бл*".

Читайте також: