Не так давно український ведучий і журналіст Дмитро Комаров розповідав, що хоче відвідати Північну Корею, щоб показати глядачам "минуле в сьогоденні". Схоже, небеса почули його бажання і навіть не довелося кудись їхати. Сьогодні телеведучий-мандрівник їздить у звільнені від окупантів місця і знімає там шокуючі кадри грандіозних руйнувань.

Так, Дмитро Комаров в передовій групі відправився у звільнене від російських окупантів місто Гостомель Київської області і влаштував в місті рум-тур по колишніх позиціях окупантів.

Першими кадрами звільненого Гостомеля Київської області відомий журналіст поділився у відео. Він побував, зокрема, в ЖК "Покровський" - комплексі, який постраждав від обстрілів з боку російських військових.

І хоч більшість квартир там вціліло, але мародери зламали практично все, що змогли і винесли всі цінні речі.

"Можна сказати, що не залишилося жодної квартири, яку б окупанти не зламали, мародерили по повній", — розповів Комаров.

Журналіст пройшовся по поверхах висотного будинку і показав жахливий свинарник, залишений російськими військовими. Двері квартир на поверхах окупанти просто винесли, всередині самих квартир все розкидано. Після себе російські солдати залишили багато порожніх пляшок з-під алкоголю, купу бруду і сміття.

Також на відео потрапили коробки сухпайків з написом "Армія Росії".

Відзначимо, що в Гостомелі стояли довгий час спецпідрозділи з Казані, Ставрополя. Саме вони мародерили по хатах, стріляли в мирних людей, грабували, закидали українську землю мінами.

Примітно, що одна з фанаток Дмитра Комарова дуже точно описала все, що було знято на відео.

"Скрізь,.. у всіх містах, селах, скрізь, де вони були, залишають за собою таке...все випрошено, що не могли взяти, все розбито
Це не армія. У них немає ні честі, ні доблесті, нічого, що характеризує воїнів.
Та й не може бути! Звідки?! Вони ж не звільняти, не захищати сюди прийшли. Все, що вони можуть, це вбивати населення, чинити підло і цинічно
Це вбивці, гвалтівники і мародери, Тупі дикуни, які звикли жити в гавні
позорище, мерзота, відраза і презирство", - написала вона.

ДО РЕЧІ, Дмитро Комаров, будучи популярним і в РФ, з першого дня війни намагається достукатися до своїх російських передплатників, розповідаючи правду про напад Росії. Пізніше відомий телеведучий був офіційно зарахований до Росії.

До речі, мер звільненого Гостомеля Юрій Прилипко, дав ємну характеристику "другої армії" у світі, армії РФ. Він назвав їх "уб ""дочним збіговиськом д "Білів"

Чиновника обурило те, що росіяни пішли і не забрали з собою тіла своїх загиблих товаришів.

"Це не армія... не поховати своїх, не забрати своїх… Ось вони, як лежали, так і лежать досі, їх навіть собаки вже не хочуть їсти. Це ж якийсь спецпідрозділ, це ж братство якесь має бути!"—- обурюється Прилипко.

Читайте також: