Є ідеальна пропорція інгредієнтів для тіста:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 340 г молока,
- 130 г борошна
- 2 яйця.
Змішайте всі інгредієнти, а потім додайте невелику кількість соняшникової олії для пружності, цукор за своїм смаком і щіпку солі для балансу смаків. Якщо після перемішування інгредієнтів у вас в тесті залишилися грудочки, раджу процідити його через сито, все грудочки залишаться в ситі, а тісто вийде ідеальної консистенції.
Як правильно смажити млинці:
На розігріту сковороду вилийте 1 ополоник тіста. Підніміть температуру, а через кілька секунд знову знизьте до середньої і продовжуйте смажити на ній. Коли на поверхні з'являться бульбашки, це означає, що можна вже перевертати млинець. Смажте на другій стороні буквально 30 секунд.
Нехай ваші млинці будуть ідеальними!
Читайте також: