Є ідеальна пропорція інгредієнтів для тіста:

  • 340 г молока,
  • 130 г борошна
  • 2 яйця.

Змішайте всі інгредієнти, а потім додайте невелику кількість соняшникової олії для пружності, цукор за своїм смаком і щіпку солі для балансу смаків. Якщо після перемішування інгредієнтів у вас в тесті залишилися грудочки, раджу процідити його через сито, все грудочки залишаться в ситі, а тісто вийде ідеальної консистенції.

Як правильно смажити млинці:

На розігріту сковороду вилийте 1 ополоник тіста. Підніміть температуру, а через кілька секунд знову знизьте до середньої і продовжуйте смажити на ній. Коли на поверхні з'являться бульбашки, це означає, що можна вже перевертати млинець. Смажте на другій стороні буквально 30 секунд.

Нехай ваші млинці будуть ідеальними!

Читайте також: