У Росії сталася ДТП за участю автомобіля ГАЗ і Мерседеса російської зірки Алли Пугачової. Як повідомляє КП, в аварії ніхто не постраждав, проте винних знайти дуже складно – учасники ДТП дають дуже суперечливі свідчення.

"22 березня близько 8:30 години ранку на шостому кілометрі автодороги Аніково — Агафоново — Кубинка було зафіксовано ДТП за участю автомобілів ГАЗ і Мерседес S500. За фактом зіткнення були отримані суперечливі свідчення водіїв", - повідомляє джерело видання.

Тим часом, з'явилася інформація про те, що ДТП сталося все ж з вини водія ГАЗ, який на перехресті проігнорував важливий дорожній знак, протаранивши люксову машину Примадонни.

Зіркова пара Галкін і Пугачова цю подію поки не коментують. За останніми даними, подружжя після негативних висловлювань Максима Галкіна про вторгнення Путіна в Україну переїхало до Ізраїлю, де вони знімають будинок.

Нагадаємо, в перший день вторгнення Путіна в Україну Максим Галкін виступив з різким засудженням бойових дій проти мирної держави.

"З раннього ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!",- написав Галкін у себе в Instagram і тут же піддався жорсткій критиці з боку росіян.

Читайте також:

"Чекаємо 12 квітня": відомий астролог розповіла, коли переможе Україна. Зустріч двох планет.

"Навіть з кішкою поводяться краще": Зеленський розповів, як РФ запропонувала сміттєві пакети для тіл своїх бійців.

Більше, ніж на озброєнні Німеччини та Франції: скільки Путін втратив танків в Україні.