Ось уже котрий день у Рубіжному та Попасній на Луганщині точаться жорстокі бої. Більш того, практично постійно населені пункти Луганщини піддаються ракетним ударам. Ось тільки українська армія не здається і день за днем вибиває російську армію з Рубіжного та Попасної, де окупанту частково вдалося закріпитися. Як виявилося, бувають і казуси.

Так, стало відомо, що у Попасній, за підтримки артилерії ворог намагався здійснити штурм, проте зазнав втрат, оскільки мінометним вогнем обстріляв свої позиції.

Російські окупанти пошкодили 11 будинків у Луганській області, а в Попасній з міномета розстріляли свої позиції. Зараз українські війська продовжують вибивати окупантів з Рубіжного та Попасної, де військовим РФ частково вдалося закріпитися.

Про це передавати голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"У деяких районах цих міст тривають вуличні бої. У Попасній за підтримки артилерії ворог намагався здійснити штурм, однак зазнав втрат. Мінометним вогнем обстріляв свої позиції", - написав він.

Ще 3 багатоповерхівки та 8 приватних будинків пошкоджено вогнем росіян у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному. Також потрапили під обстріл школа в селі поблизу Лисичанська, інфраструктура станції швидкої допомоги в Сєвєродонецьку і два оптових склади міста.

В результаті дій агресора постраждали дві людини, врятовані з – під завалів-четверо. Всього за добу сталося 16 позик житлового фонду та 15 га сухої трави.

Читайте також: