Ось уже 31-й день російські війська руйнують українські міста. Від ракет і бомб гинуть цивільні, гинуть діти. Але ж Україна ніколи і нікому не бажала зла і всі українці хочуть одного і того ж, хочуть миру, стабільності, перспективи для своїх дітей, чистого повітря і чистої води. Чи буде це вже найближчим часом, розповіла астролог Ezoterichka.

Надія на те, що переговори РФ і України приведуть до миру, хоч маленька, але все ж поки зберігається. А ось астролог не радить очікувати домовленостей раніше 8 квітня. Вся справа в розташуванні зірок. Так, тільки на початку квітня, коли Меркурій буде в Овні, можна розраховувати, що переговори з РФ будуть більш зрозумілі і конкретними.

Крім того, варто враховувати, що з 31 Березня Венера з Козерога переходить в знак Водолій.

"Квітень-це місяць надії. За місяць війна не закінчиться. Це можливо на окремих ділянках території України. Коли Венера перейде в Водолій, а до кінця квітня в Риби, це благотворний період для України", - говорить астролог.

Також, згідно з її прогнозом, розраховувати на швидке закінчення війни не варто, так як йдуть уповільнюють позиції. При цьому поліпшення ситуації в Україні можливе з 13 квітня

За прогнозом астролога, з 13 квітня буде поліпшуватися ситуація в Україні.

"З кінця квітня і середини травня, приблизно 15 травня, буде полегшення всіх процесів це точно", - говорить астролог.

Астролог також склала гороскоп Таро для України на квітень. За її словами в квітні Зеленському належить і далі показувати всьому світу справжнє обличчя Путіна.

"Люди ще будуть перебувати в страху, в невпевненості, чого очікувати далі", - кажуть карти таро.

У країні буде великий перерозподіл грошей і бюджету.

"Буде повний контроль ситуації на чолі з президентом Зеленським і будемо отримувати хороші результати", - говорить астролог.

Квітень буде більш спокійним і карти таро не прогнозують активних бойових дій.

"Однак боротьба триватиме і процес не завершений. ЗСУ триматимуть повний контроль над територіями України. На початку місяця українці ще будуть їхати", - каже астролог.

За словами астролога, вже до кінця квітня Україну чекає завершення етапу переговорів, але до повних домовленостей і закінчення війни ще рано.

"Влада України йде на вибір і хоче домовитися мирним шляхом. Переговори дадуть результати, і домовленості будуть влаштовувати обидві сторони. У квітні війна точно не закінчиться, але варто очікувати протягом 2022 року", - зазначає астролог.

Читайте також: