Після місяця запеклої війни на території України вже можна чітко сказати, що звичайною зброєю Володимиру Путіну вже не досягти ніякого успіху в Україні. А все тому, що російську артію в Україні з хлібом-сіллю не чекали, тому черги чоловіків на призовні пункти з кожним днем збільшуються, а тисячі жіночих рук готують незліченні коктейлі Молотова для знищення російської армії. Схоже, у кремлівського диктатора залишився лише один козир-ядерна зброя.

Так, колишній командувач Об'єднаними силами НАТО в Європі генерал Уеслі Кларк заявив, що російський президент Володимир Путін цілком здатний наказати своїм генералам застосувати тактичну ядерну зброю і завдати удару по території Польщі.

"Якщо Путін дійсно хоче стримати НАТО, якщо він вірить, що може зруйнувати НАТО, то він може застосувати тактичну ядерну зброю. Де він його застосує? Можливо, не в Україні, а де-небудь в населеному місці в Польщі", ‒ говорить американець.

Кларк зазначив, що російські війська в рамках навчань вже моделювали ситуацію, в якій Росія програє, оскільки НАТО підтримує її противника. У цьому випадку нібито вони повинні використовувати тактичну ядерну зброю.

Далі-Кларк сказав, що реально сумнівається у варіанті, при якому Росія застосує хімічну зброю в Україні.

Читайте також: