Президент Російської Федерації Володимир Путін намагається не розголошувати подробиці свого особистого життя, але від цікавих журналістів мало що вдається приховати.

Особливо прискіплива увага до Путіна почалася, коли Росія вторглася в незалежну Україну. І як кажуть в народі, ворога потрібно знати в обличчя.

Президент Росії Володимир Путін офіційно був 30 років одружений на Людмилі Путіній, яка народила йому двох дочок - Марію і Катерину.

Відомо, що молоді люди познайомилися в театрі і, за словами Людмили, саме тоді між ними виникла Іскра. Ось тільки до 30 років Путін неодноразово говорив про те, що йому подобається бути холостяком, тому більше трьох років він чинив опір шлюбу з Людмилою.

Оформити відносини вдалося 28 липня 1983 року. Саме в цей день 30-річний Путін одружився на 25-річній Людмилі Олександрівні Шкребневой.

При цьому жінка пізніше зізнавалася, що Володимир часом був грубий з нею і міг образити. Але її любов до нього була сильнішою, і саме завдяки цьому почуттю їй вдалося створити з ним сім'ю.

Однак, в 2013-му подружжя оголосило про розлучення.

Гімнастка, олімпійська чемпіонка і колишній депутат Держдуми Росії Аліна Кабаєва на 30 років молодша за Путіна.

Чутки про роман Аліни Кабаєвої з Путіним ходили ще з 2008 року, незважаючи на те, що тоді Путін ще перебував в офіційному шлюбі. Однак Путін завжди заперечував романтичний зв'язок з гімнасткою.

Зараз, під час війни в Україні, яку розв'язала Росія, Кабаєва ховається разом зі своїми дітьми в Швейцарії.

Про Світлану Кривоногих стало відомо після того, як звичайна прибиральниця з Санкт-Петербурга розбагатіла після знайомства з Путіним. У 2003-му у Кривоногих народилася дочка. Стверджується, що зовні Єлизавета дуже схожа на Володимира Путіна, а в документах про її народження батько не вказаний, проте по батькові - Володимирівна.

Читайте також: