Ніхто не стане сперечатися, що безліч українців і людей по всьому світу бажають Путіну якнайшвидшої смерті, адже це може допомогти всім країнам жити в світі і без побоювання ядерної війни. Що ж, можливо, чекати залишилося недовго, так як передумовою до цього може стати те, що несподівано помер тигр-тезка російського диктатора.

Так, стало відомо, що в зоопарку Міннесоти, США, несподівано помер амурський тигр на прізвисько Путін. Йому було 12 років. Трагічну новину в twitter передавати у зоопарку Міннесоти.

Відомо, що амурський тигр Путін був родом з Чехії, де народився в зоопарку. Пізніше він відправився в зоопарк в Данії, де прожив шість років.

А ось в зоопарк Міннесоти тигр переселився в 2015 році. ДО РЕЧІ, "генетично важлива спадщина Путіна буде і далі жити", так як він став батьком кількох тигренят. Останній народився в 2017 році.

У зоопарку уточнили, що смерть їхнього вихованця стала для всіх несподіванкою. Виявилося, що у тигра під час медичної процедури день тому трапилася серцева недостатність.

"Незважаючи на зусилля ветеринарів, фахівців з ветеринарії та працівників зоопарку, він не вижив. Це величезна втрата", - йдеться в повідомленні зоопарку.

Путіна відправили на профілактичну перевірку здоров'я, яка передбачала взяття зразків, важливих для подальшого розведення таких зникаючих видів, як амурський тигр. Адже в дикій природі їх залишилося не більше півтисячі, а 103 знаходяться в зоопарках Північної Америки.

"Сьогодні неймовірно важкий день для всіх нас в міннесотському зоопарку, і ми будемо довго сумувати. Наш зоопарк відіграє ключову роль у глобальному збереженні тигрів протягом всієї нашої історії, і в даний час ми є співкерівниками кампанії по збереженню тигрів, яка зібрала мільйони доларів для збереження цих тварин. Хоча ця втрата велика, ми можемо пишатися нашими зусиллями-минулими, справжніми і майбутніми — з просування збереження тигрів у всьому світі", — заявив директор Міннесотського зоопарку Джон Фроулі.

У коментарях до посту шкодують про смерть тварини, але вважають, що це може бути знаком, так як раніше відомий російський таролог висловив думку про те, що в кінці березня президент Путін може загинути через зраду когось із близького оточення.

"Подарунок Путіну": від військ РФ вимагають до 9 травня завершити війну в Україні

Це крах Путіна: Зеленський закликав відключити Росію від GPS і закрити їх

А ось це серйозно: проти Путіна повстав ОМОН. Щось намічається