Київ під обстрілами окупантів практично з перших днів війни. Ще б пак, кожен день російська армія здійснює варварські пуски ракет по житлових кварталах, через що гинуть мирні люди.

Вранці 23 березня Святошинський і Шевченківський райони Києва зазнали ворожого обстрілу, ймовірно з "Градів". Так, у Святошинському районі постраждали Торговий центр, два приватних будинки, багатоповерхові будівлі. Як повідомляє КМДА, пожежу було екстрено ліквідовано, постраждалих виявлено не було.

У Шевченківському районі через обстріли почалася пожежа в декількох приватних будинках і в багатоповерховій будівлі. Про це повідомили в управлінні ДСНС у Києві.

Повідомлення про загоряння і руйнування будинків в результаті обстрілу у Шевченківському районі надійшли до Служби порятунку 101 23 березня близько 7: 30.

Виявилося, що сталося руйнування 5-ти і 16-поверхових житлових будинків без пожеж.

Ще за однією адресою в результаті попадання снаряда пожежа виникла в складському приміщенні і розташованих поруч побутівках.
Постраждала одна людина, яка була госпіталізована.

Зазначимо, що з початку війни в Києві загинули 222 людини і 889 поранені.

Так, наприклад, 18 березня в Києві на Подолі від попадання збитої ракети загорілася 5-поверхівка, а днем раніше в Києві уламки збитої російської ракети спричинили руйнування і пожежу в багатоповерхівці.

При цьому 15 березня російські снаряди потрапили в будинки на Подолі, а також в приватний будинок на Осокорках. Повідомлялося також, що після попадання російського снаряда в 16-поверховий будинок у Святошинському районі Києва вранці 15 березня загинув чоловік.

Раніше Hyser писав, що Російський снаряд влучив у чергу людей під супермаркетом. Відео.

Раніше ми писали: Зникнення Шойгу: зник Міністр оборони РФ, відповідальний за вторгнення в Україну.

Вас зацікавить: "Дуже мстивий": російський боєць переїхав танком свого командира.