Всі знають, що Міністр оборони РФ Сергій Шойгу завжди беззаперечно виконував накази президента Путіна. Ось тільки зараз, схоже, між ними пробігла чорна кішка, так як журналісти відзначили дуже цікавий факт.

Стало відомо, що Міністр оборони Росії Сергій Шойгу перестав з'являтися в публічному просторі з 11 березня. Так, у тогт день міністр відвідував Центральний військовий клінічний госпіталь імені Мандрика, де вручав нагороди російським військовим, які брали участь у бойових діях в Україні.

Крім того, 11 березня Шойгу зустрічався зі своїм турецьким колегою Хулусі Акмаром.

В оточенні Шойгу обговорюють, що він нездоровий — проблеми з серцем, каже виданню знайомий міністра.

Відзначимо, що зазвичай Шойгу дуже активний в ЗМІ. З його приходом в Міноборони різко збільшився штат прес-служби, і відомство стало приділяти велику увагу своєму публічному образу

В офісі Президента вже прокоментували зникнення Шойгу. Так, радник глави ВП Михайло Подоляк заявив, що з публічного простору пропав не тільки Шойгу, а й інші ключові фігури РФ, наприклад, прем'єр Мішустін, глава ЦБ Набіулліна, міністр Решетніков, а також голови спецслужб Патрушева, Бортникова, Наришкіна.

За словами Подоляка, в публічному просторі Росії залишився всього один вірний слуга Путіна-глава МЗС Сергій Лавров, а також прес-секретар Дмитро Пєсков іноді з'являється на публіці з божевільними заявами.

Раніше Hyser писав, що у Росії зупинився єдиний завод з виробництва танків.

Також наш портал повідомляв, що солдати Путіна доношують взуття бійців ЗСУ. Фото.

Нагадавши, фермер притягнув у двір техніку, віджату у росіян. Відео