28-та доба триває протистояння українських захисників військовому вторгненню Російської Федерації в Україну. При цьому Мелітополь прийняв на себе удар російської армії відразу в перший день війни, а з 26 лютого місто живе в окупації. Але, схоже, нова влада на чолі з самопроголошеною Галиною Данильченко з проблемами в місті не справляється, а російські окупанти займаються грабунком. При цьому вони знайшли "прекрасне" застосування Льодової арени в місті.

Стало відомо, що в Мелітополі окупанти перетворили в морг місцеву льодову арену, так як, по всій видимості, в лікарнях міста вже немає вільних місць для ліквідованих військовослужбовців РФ.

Будівля знаходиться на пр. Богдана Хмельницького, і зараз його охороняють люди в чорній формі. У "чорних чоловічків" на голові балаклава, а на руках білі пов'язки. Деякі жителі не виключають, що під Балаклавою ховають свої обличчя колаборанти, які пішли на співпрацю з окупантами.

Так, скупчення російських військових біля будівлі зняли жителі Мелітополя і виклали це в Мережу. 22 березня, кадри з'явилися на сторінці Telegram-каналу "Мелітополь".

Люди кажуть, що біля Льодової арени періодично стоїть Охорона. При цьому з початку російського вторгнення вона не приймає відвідувачів.

До речі, такі ж люди беруть активну участь у розгоні мирних мітингів у Мелітополі. Так, наприклад, в ході недавнього мітингу таку групу помітили біля автозаків в районі вул. університетської.

Відомо, що Льодова арена була закрита з моменту окупації міста. Через деякий час до неї періодично під'їжджають машини і щось вивантажують: не виключено, що трупи ліквідованих російських солдатів.

Примітно, що Льодова арена в Мелітополі є першою не тільки в місті, але і всієї Запорізької області. Її відкрили лише наприкінці грудня 2021 року.

Раніше Hyser писав, що Російський снаряд влучив у чергу людей під супермаркетом. Відео.

Також наш портал повідомляв, що солдати Путіна доношують взуття бійців ЗСУ. Фото.

Нагадавши, фермер притягнув у двір техніку, віджату у росіян. Відео