Радник глави офісу президента Олексій Арестович вже неодноразово робив свої прогнози про припинення війни між Росією і Україною. На його думку, існує два варіанти закінчення війни: мирна угода і відведення військ РФ, або позиційна війна, в якій російська армія буде точково містити певні райони. Ось тільки в світлі останніх новин про те, що єдиний в Росії виробник танків "Уралвагонзавод" зупинився повністю через відсутність деяких комплектуючих французького виробництва, розрахунок був дещо відкоригований.

Так, в ефірі телемарафону у вівторок, 22 березня, радник глави офісу президента Олексій Арестович заявив, що вже через два-три тижні у Росії буде нічим воювати, тому бойові дії закінчаться.

"Приклади нелюдяності, яку вони виявляють не тільки до українців, а й самі до себе говорять про те, що ми маємо справу з зомбі-навалою...Вони будуть наступати, поки не закінчаться, а закінчаться вони дуже швидко. Я даю 2-3 тижні на припинення активних бойових дій, тому що нічим буде. Те що відбувається протягом 5 діб - це маленька модель того, що буде відбуватися за 3 тижні, буде час на оперативну паузу... За три тижні буде так всюди, а коли вони стоятимуть - нам буде зручніше їх знищувати", - розповів Арестович.

Крім того, радник глави офісу президента Олексій Арестович 22 березня в ефірі телемарафону на телеканалі "Рада" озвучив свою думку, чи буде Лукашенко воювати з Україною. За його словами, згідно з інформацією від білоруської сторони, отриманою від опозиції, більше 60% білоруських військових не хочуть жодним чином брати участь у конфлікті з Україною.

"Звичайно, якщо їм накажуть, вони люди військові, вони перейдуть кордон, частина навіть буде воювати. Але мені здається, ця частина, яка буде воювати, навіть отримати військовий досвід не встигне", - сказав радник.

Раніше Hyser писав, що Російський снаряд влучив у чергу людей під супермаркетом. Відео.

Також наш портал повідомляв, що солдати Путіна доношують взуття бійців ЗСУ. Фото.

Нагадавши, фермер притягнув у двір техніку, віджату у росіян. Відео