Ніхто не буде заперечувати, що сьогодні Російська Федерація – це країна зомбованого населення. Ще б пак, росіянам цілих 8 років втовкмачували через зомботелевізори, що їхній ворог – це бандерівці, які повстали проти режиму Януковича. Саме тому зомбовані росіяни готові ставати гарматним м’ясом в ім’я збереження нібито територіальної цілісності Росії. А насправді ж Путін просто відволікає от уже більше 10 років народ Росії від економічних проблем та від того, що у в’язницях знаходяться тисячі політичних в’язнів. Саме тому необхідно критично ставитись до певної інформації.

Останній раз масове зомбування населення у масштабах цілої країни відбувалося під керівництвом нацистського військового злочинця Йожефа Геббельса, який сформулював таку теорему: "Якщо контролювати засоби масової інформації, то будь-яку націю легко перетворити у стадо свиней".

І сьогодні Путін це блискуче доводить на практиці.

Більше того, інформаційна політика Кремля пішла далеко за межі Росії, адже проросійські наративи в українському інформпросторі щедро продукує ціла низка телеграм-каналів. Їхні матеріали є частиною психологічних та інформаційних спецоперацій, які здійснює РФ.

СБУ в черговий раз попереджає українських громадян про ресурси, які координуються спецслужбами РФ.

Отже, це телеграм-канали: "Легитимный", "Резидент", "Николаев live", "Шептун", "Тремпель Харьков", "Картель", "Сплетница", "Чорний квартал", "Политический расклад", "Нетипичное Запорожье", "Одесский фраер", "Днепр live", "Херсон live".

"Ще раз нагадуємо, що це-ворожі канали! Інформаційні ресурси, підконтрольні РФ, вже переросли статус пропагандистів. Їх підривна діяльність спрямована на цивільне населення України і має єдину мету – посіяти страх і паніку серед українців. Це не що інше, ніж тероризм – інформаційний тероризм. Всі, хто поширює дезінформацію і фейки, тільки сприяє відверто терористичній діяльності РФ",– зазначають у СБУ.

Раніше Hyser писав, що кажуть росіяни про вторгнення в Україну.

Також наш портал повідомляв, що загибель Путіна в 2022-му році знайшли в пророцтвах Нострадамуса.

Нагадаємо, деякі російські пілоти вже відмовляються здійснювати удари по території України.