Якщо вірити розшифрованим прогнозам одного з найвідоміших алхіміків Мішеля Нострадамуса, загибель російського президента Путина відбудеться в морі, коли розіграється потужний шторм.

Як повідомляє Главред, про це йдеться у статті журналістів болгарського видання Fakti, яка стала актуальною сьогодні, як ніколи.

У матеріалі наголошується, що смерть наздожене главу Росії в той момент, коли він буде знаходиться на якомусь кораблі. У цей момент розіграється справжня стихія, а вирішального удару завдасть блискавка.

Ще в 1555 році Нострадамус передбачив, що через різку зміну клімату риба в морях звариться, в буквальному сенсі. Астролог також написав, що людство на 40 років залишиться без дощу, а коли він все ж піде, тоді почнуться "великі повені".

Нострадамус також припускав, що в Землю вріжеться астероїд, в результаті чого загине велика кількість людей. У передбаченні Нострадамуса, як втім в більшості своїй, немає точно дати падіння астероїда, але є опис катаклізму: "великий вогонь" впаде з неба.

Читайте також: Буде потужний удар: США направляють в Україну бойові дрони-камікадзе.

Злидні російської армії: солдати Путіна доношують взуття бійців ЗСУ. Фото.

Небезпечні вакансії: вас непомітно вербують росіяни. Українців попередили.