Ось уже практично місяць Харків, як і вся Україна, дає відсіч російським окупантам. Удари РСЗВ" Смерч", бомбардування житлових кварталів, атака балістичними ракетами по центральній площі і адміністрації міста – це те, що Харків пережив за 25 днів російсько-української війни. А ще Путін щодня атакує мирних жителів Харкова стратегічним бомбардувальником, який ракетами знищує все живе.

У Харкові 16 березня в Харківському мікрорайоні П'ятихатки стояли в черзі в супермаркет, прилетів снаряд. Відеозапис з камер спостереження публікують Telegram-канали. Журналісти впізнали на фото вулицю Академіка Вальтера.

Крім того, на відео з місця події видно тіла людей і сліди крові.

Як повідомила виданню директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта, попередньо загиблих немає. Людей з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували.

Раніше Hyser писав, що посол США в ООН Лінда Томас-Грінфілд заявила, що американські військові не будуть дислоковані в Україні. При цьому чиновниця не виключає варіант, що інші країни НАТО можуть вирішити ввести війська в Україну.

Також наш портал повідомляв, що Порошенко заявив, що підтримує Зеленського.

Нагадаємо, що російський публіцист Олександр Невзоров виступив в Ізраїлі, сказавши, що вперше за 80 років все людство хоче смерті однієї людини.