Практично місяць вже триває російсько-українська війна, в якій російська армія втратила вже понад 14,4 тисяч військових. При цьому Кремль не приховує, що Путін розраховував на колапс української влади в перший же день вторгнення, а військові навіть взяли з собою парадну форму для переможної ходи по Хрещатику. Ось тільки Україна зустріла окупанта потужним опором.

Українські військові продовжують перехоплювати розмови окупантів РФ, які багато прояснюють.

Так, ще 3 березня Служба безпеки України перехопила розмову російських омонівців, які стверджували, що захоплять українську територію за три дні.

Новий аудіозапис свідчить про те, що армією Путіна керують некомпетентні генерали. Про це розповів своїй дружині один з російських військових у телефонній розмові додому. Він скаржився, що" перевірки " боєготовності підрозділів перед вторгненням в Україну проводилися в сауні за чаркою, тому і провалився початковий план Путіна.

Росіянин зазначив, що в перші дні вторгнення українські захисники розбивали цілі колони окупантів.

"Командування армії у нас просто виродки кінчені. Обоср * лись, блін, майже всю дивізію розбили вже. Так, кажуть, командувача судити хочуть. Ну, за те, що неграмотно сплановано все це. Так, тому що у нас дивізія взагалі непідготовлена була. Техніки скільки неробочої було, ні майна, нічого не видали, нічого на світі. У нас з Москви коли приїхала перевірка... Пацани розповідали, приїжджала ось перед цим всім, в грудні-листопаді. Вони ж все знали і приїжджали перевіряти... Вони (перевірка і командування дивізії - Ред.) поїхали в сауну, в готель там. "Галявини" накривали цілі. Бабки давали, вони такі: "Ну, добре, тоді нормально у вас буде, напишемо" все добре" і все", - розповів окупант.

Загарбник додав, що командири доповідають генералам про втрати серед особового складу і техніки, але ті "відмовчуються".

Раніше Hyser писав, що Україна знищила цілих чотири ударні армії Росії. А їх всього десять.

Також наш портал повідомляв, що українці голими руками зупиняють колони ворога. Відео.

Нагадавши, у переговорах Зеленського і Путіна названі "червоні лінії". Або буде третя світова.