Українців попередили про появу небезпечних пропозицій про роботу.

Після вторгнення Росії на територію України багато громадян залишилися без роботи, але на сумнівні вакансії краще не відгукуватися. Справа в тому, що з 19 березня стало спостерігатися зростання пропозицій для далекобійників на українських сайтах з пошуку роботи, але не всі вони безпечні. Про це пишуть "Факти".

Відповідною інформацією з цього приводу поділився Центр протидії дезінформації при РНБО України.

українців попередили про небезпечні пропозиції про роботу, фото: YouTube

"Оскільки у росіян є проблеми з перевезенням небезпечних вантажів в Україні, оскільки вони погано знають місцевість і при цьому планують подальше просування, кафіри вирішили залучати для перевезень українців. Після згоди на вакансію можливе потрапляння в заручники і примус до скоєння злочинів", - зазначили в центрі і назвали ознаки небезпечних вакансій.

Зокрема, варто остерігатися роботи на лінії Росії - Україна; в Білорусії; на лінії Білорусь - Україна. Також краще відмовитися від роботи в Грузії, Вірменії та на тимчасово окупованих територіях.

Українців попередили, що противник розшукує досвідчених людей для роботи на цистернах/бензовозах (для постачання пального військам Росії), на рефрижераторах (імовірно для перевезення тіл загиблих). Уточнюється, що для них важливі люди зі знанням доріг у певних областях України.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ підбили російський бойовий корабель, який стріляв по домівках одеситів.

Також наш портал повідомляв, що Україна знищила цілих чотири ударні армії Росії.

Нагадуємо, що Лукашенко терміново відводить війська від кордону з Україною. На це є причини.