Вже 26-ту добу український народ веде запеклі бої з російськими військами. Сьогодні вночі, наприклад, війська РФ завдали чергового удару по Києву, столиці України, - цього разу постраждав торговий центр. В результаті авіаудару російських окупантів по Подільському району Києва загинули чотири людини, ще одна людина постраждала. Але навіть всупереч руйнуванням і постійним атакам, Київ ніхто здавати не збирається.

Так, за словами тероборони, їх загони укомплектовані на 100% і вони готові захищати столицю, а цивільні підтримують захисників.

У київських квартирах перебоїв з водою, світлом або опаленням немає.

ДО РЕЧІ, 15 березня в ефірі телеканалу "Настоящее время", створеного Радіо Свобода за участю "Голосу Америки", мер Києва Віталій Кличко заявив, що плани військ Росії взяти Київ ніколи не будуть реалізовані.

"На сьогоднішній день можу сказати чітко: плани росіян взяти Київ не реалізуються. Ніколи! Якщо вони в крайньому випадку і зможуть взяти якісь споруди, людей вони не візьмуть. Київ - це не тільки будівлі, побудовані тут, це в першу чергу люди», – заявив він.

За його словами, обстрілами загарбники намагаються посіяти паніку в місті, але ефект виходить зворотний.

"У людей виникає злість і ненависть і бажання помститися", – підкреслив Кличко.

У продуктових магазинах-черги. Кияни скуповують товари у великих обсягах, роблячи запаси наперед. В окремі магазини столиці покупців пускають по 10 осіб. В одних торгових точках продовольства вистачає, а в інших — товар вже закінчився.

Раніше Hyser писав, що жителям Київської області категорично заборонили ходити в ліс.

Також наш портал повідомляв, що українські захисники ліквідували окупанта Михайла Романова, який ґвалтував жінок і віддавав накази про вбивства мирних жителів у Київській області.

Читайте також: "Розпочнеться 9 квітня": астролог розповіла, чого чекати українцям від Путіна.