Ось уже 25-ту добу поспіль Збройні сили України стійко тримають оборону незалежної та суверенної України, захищаючи свою рідну землю від зазіхання кремлівської армії. Кожен новий день війни наближає нас до перемоги, але буває, на жаль, і так, що новий день приносить українській нації втрати.

Так, на 24-му дні війни, захищаючи Україну від російських окупантів, загинула 22-річна військова Олександра Бургарт з Житомирської області. Це сталося на Донеччині в бою з переважаючими силами супротивника. Життя молодої захисниці України обірвав ворожий обстріл.

Разом із Олександрою того дня загинули ще вісім українських військовослужбовців з Хмельниччини.

Відомо, що Олександра Бургарт вирішила присвятити своє життя армії цілком свідомо. Так, після закінчення Андрушівської гімназії, дівчина вступила до військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, який закінчила у 2021 році.

"Ще один чорний день чорної війни. Війна – перебірлива… Вона забирає кращих з кращих… Наша Андрушівщина зазнала гіркої втрати. ... Олександра Бургарт захищала Україну у 19-тій окремій ракетній бригаді "Свята Варвара". Їй було лишень 22… Ми глибоко сумуємо з приводу важкої втрати на фронті та висловлюємо співчуття рідним та близьким полеглих побратимів. Вічна пам’ять Героям», - йдеться у повідомленні.

Батьки пишалися своєю донькою, мріяли, що колись будуть бавити її діток, адже Олександра нещодавно вийшла заміж.

Раніше Hyser писав про подробиці переговорів між Україною і Росією.

Читайте: Розставлені міни-пастки: українців попередили! Дивіться під ноги.