Електрочайником в сучасному світі нікого не здивуєш. І правда, світові бренди побутової техніки, такі як Bosch, Philips, Delonghi, Tefal або Panasonic давно придумали прилади, які не тільки кип'ятять воду, але і роблять користування чайником зручним, безпечним, а також всі сучасні моделі економлять електроенергію. Ось тільки через санкції російським споживачам тепер це недоступно, тому доведеться звикати до примітивності.

У всьому світі вже нікого не здивуєш, що чайник може мати кілька температурних режимів, тривале кип'ятіння або управління зі смартфона. Крім того, відомі бренди продумали до дрібниць всі деталі для безпечної експлуатації, починаючи від форми і матеріалу корпусу і закінчуючи системою блокування включення без води.

Ось як, наприклад, виглядає рейтинг кращих електричних чайників 2021 року за версією "експерта цін":

Як бачите, російський виробник сюди не потрапив. Ще б пак, хороший сучасний чайник повинен бути функціональним, а значить мати селектор температури, вміти підтримувати тепло, в ідеалі він також повинен бути прозорим або мати вікно, щоб бачити рівень води.

Однак, в мережі показали електричні чайники російського виробництва. Особливістю однієї з моделей, яка зараз продається в Росії, можна назвати корпус із пластику, відкриту спіраль, а також відсутність підсвічування.

З огляду на, що Росія за статистикою один зі світових лідерів в споживанні чаю, то купувати цю техніку доведеться росіянам часто, так як про надійність того, що є на ринку говорити не доводиться.

Раніше Hyser писав, що у зв'язку з санкціями в Росії дефіцитом виявляються товари першої необхідності.

Також наш портал повідомляв, що ВАЗ в Росії призупиняє Виробництво машин, а всіх співробітників розганяють.

Нагадавши, ведуча "Ревізора" розповіла, як пережила окупацію.