Популярна українська телеведуча поділилася у своїх соцмережах тим, як пережила окупацію

Відома українська телеведуча Юлія Панкова, яка на Новому каналі вела шоу "Ревізор", розповіла про те, що вона разом зі своєю сім'єю 15 днів пробула в повній окупація під Гостомелем. Про це вона розповіла у своєму профілі в Instagram.

Так, Панковій і її родині довелося 14 ночей ховатися від обстрілів в підвалі при температурі +5 градусів, де не було ні газу, ні світла, ні опалення, ні ліків і бензину. Вони не могли покинути місто, оскільки це було дуже небезпечно: в сусідньому селі розстріляли сім'ю, її друг загинув.

Панкова також розповіла, що їй довелося чистити мітки для авіації над власним газоном, оскільки над ними постійно літали. Артилерійські установки стояли в лісі, де ведуча гуляла з собакою, а одного разу в її двір залетів великий шматок граду.

За час обстрілів Юлія навчилася розрізняти звуки різних снарядів-бомб, Градів, ураганів. 9 березня російські війська навіть увірвалися до неї в будинок — 13 кадирівців, озброєні до зубів. Вони відібрали у всіх телефони, мисливську рушницю. Вони також погрожували батькові ведучої. Після цього сім'я прийняла рішення про те, що в будинку залишатися занадто небезпечно і треба їхати.

Виїжджала з міста сім'я з імпровізованими білими прапорами, зробленими з швабр і простирадлом. Була складена колона з чотирьох машин. Їдучи, доводилося пробиратися під градами і молитися.

Зараз Юлія і її сім'я дісталися до безпечного місця. За словами ведучої, тепер вона не може слухати музику:

"Мене дратують гучні звуки. А в тиші відчуваю немислиму напругу. Постійно чекаю, коли"прилетить". Бувало всяке: страх смерті і голоду, віднімалися ноги, не могла відновити дихання після чергового бомбардування. Ми залишили все, але вижили!"- розповіла вона.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що експерти розповіли, що через два тижні війна з Росією перевернеться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві загинув відомий український актор.

Також "Hyser" писав, що стали відомі подробиці мирної угоди РФ і України.